Dejta på nätet

I början av nätdejtingboomen, dvs för 5 år sedan eller mer var det en del saker som fick en att fundera. Att dejta på nätet och lägga ut kontaktannonser var då något som lockade mestdels udda figurer. Om man hamnade på dejt, alltså fysisk sådan med någon tjej var det alltid något som inte stämde.

Oftast var tjejen framför dig inte alls samma person som på korten du fått. Säkert 20 kilo tyngre och verkligen ful. Men tittade man noga kunde man se att det faktiskt var samma person som på korten. Om man under sina första 25 levnadsår har ca 500-1000 kort på sig själv och väljer ut de 4 där man ser absolut snyggast ut kan de flesta oavsett utseende hitta snygga bilder på sig själv. Falsk marknadsföring med utseendet var alltså ett stor problem när man träffades via nätet.

Sexmonster

En annan vanlig avikelse på de fysiska nätdejting träffarna var udda fåglar. En söt och blyg tjej som verkade jättebra visade sig vid närmare bekantskap både ha flera killar och konstiga tatueringar runt könet. Avikande sexuellt beteende i en eller annan grad var normalt för denna typ av dejter från nätet. Det är inget fel att gilla sex men när man möter personer vars enda hobby är sex och allt de gör och säger på olika sätt bekräftar deras hobby kan det bli så att säga ospännande. Jag är dock övertygad om att denna typ nästan alltid finner likasinnade tillslut, särskilt på nätets datingsiter…

Idag är dock nätdejtingen perfekt. Det finns massor av vanliga männsikor att träffa och dejta, exakt som i riktiga livet. Alla de udda finns kvar men är nu minoritet.

Om jag blev singel i närtid skulle nätdating vara först prio framför krogen när det gäller att träffa någon!